Atunci cand aveti probleme cu calculatorul de cele mai multe ori mergeti pe mana unui vecin, cunostinte, prieten, dar in final constatati ca nu sunteti multumit de felul in care a efectuat instalarea Windows-ului.

De multe ori se intampla sa nu mai gasisti CD-ul pe care l-ati primit la cumpararea calculatorului si astfel instalarea de drivere sa creeze reale probleme.

De aceea aveti nevoie de unul dintre consultantii nostri care sa va faca o instalare Windows completa si fara compromisuri.

De asemenea, programele si sistemele de operare moderne sunt concepute sa ruleze pe o gama variata de calculatoare si intr-o varietate de scenarii de folosire.

Pentru a putea face fata acestei diversitati de situatii exista o serie de servicii si programe ajutatoare special concepute care fac parte din instalarea standard si care sunt pornite automat odata cu calculatorul, multe nefiind necesare unui utilizator obisnuit.


De aceea, pe calculatorul dumneavoastra exista foarte multe programe si servicii care ruleaza implicit, fara sa va foloseasca, dar consumand din resursele sistemului si deci din timpul dumneavoastra.


Specialistii nostri cunosc aceste programe si servicii si va pot elibera calculatorul de cea mai mare parte din ele. In acest fel veti castiga timp pretios in activitatea dumneavoastra sau veti obtine o reducere a costurilor pentru calculatoare prin folosirea unor configuratii mai ieftine.

Aceasta operatiune de optimizare se executa numai in urma unei discutii-analiza in care vom afla care este specificul activitatii dumneavoastra si deci care sunt programele si serviciile care intr-adevar va folosesc.

Contactati-ne pentru a afla mai multe